Brunkager
Disse brunkager leverer ikke kun den karakteristiske julesmag, men også en sundere twist, der passer perfekt til en hyggelig stund med god samvittighed. Så tag en bid og nyd julens glæder på en sundere måde.
Brunkager
Udstyr
- 1 Kniv
- 1 gryde
- 1 skål
Ingredienser
- 250 gram glutenfri havremel
- 100 gram majsmel
- 150 gram kokossukker
- 150 gram Naturli’ Økologisk Smørbar
- 75 gram hakkede og smuttede mandler
- 3 tsk. kanel
- 2 tsk. honning
- 1 tsk. stødt nellike
- 1 tsk. stødt allehånde
- 1 spsk. friskpresset appelsinsaft
- Revet appelsinskal efter smag
Sådan gør du
- Smelt smørbar, ahornsirup og kokossukker til det er håndvarmt, ta’ gryden af og tilsæt appelsinsaft.
- Bland kanel, mandler og havremel sammen i en skål.
- Ælt alle ingredienser godt sammen.
- Form dejen til en aflang pølse. Lad dejen stå ca. 4 timer i køleskabet.
- Skær herefter tynde skiver brunkager og læg dem på en bageplade med bagepapir.
- Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 8-10 minutter. De må ikke være helt sprøde, når de er færdigbagt, det bliver de når de er kølet af.