Brunkager
Forb. tid 1 time t
Tilb. tid 29 minutter min
Samlet tid 1 time t 27 minutter min
Antal 6 personer
Kalorier 568 kcal
- 250 gram glutenfri havremel
- 100 gram majsmel
- 150 gram kokossukker
- 150 gram Naturli’ Økologisk Smørbar
- 75 gram hakkede og smuttede mandler
- 3 tsk. kanel
- 2 tsk. honning
- 1 tsk. stødt nellike
- 1 tsk. stødt allehånde
- 1 spsk. friskpresset appelsinsaft
- Revet appelsinskal efter smag
Smelt smørbar, ahornsirup og kokossukker til det er håndvarmt, ta’ gryden af og tilsæt appelsinsaft.
Bland kanel, mandler og havremel sammen i en skål.
Ælt alle ingredienser godt sammen.
Form dejen til en aflang pølse. Lad dejen stå ca. 4 timer i køleskabet.
Skær herefter tynde skiver brunkager og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 8-10 minutter. De må ikke være helt sprøde, når de er færdigbagt, det bliver de når de er kølet af.
Kalorier: 568kcalKulhydrater: 65gProtein: 11gFedt: 31gMættet fedt: 14gPolyunsaturated Fat: 4gMonounsaturated Fat: 11gTrans Fat: 1gCholesterol: 54mgNatrium: 219mgKalium: 310mgFiber: 6gSukker: 18gA-vitamin: 627REC-vitamin: 0.1mgCalcium: 70mgJern: 3mg