Go Back
+ servings

Brunkager

Forb. tid 1 time
Tilb. tid 29 minutter
Samlet tid 1 time 27 minutter
Antal 6 personer
Kalorier 568 kcal

Udstyr

  • 1 Kniv
  • 1 gryde
  • 1 skål

Ingredienser
  

  • 250 gram glutenfri havremel
  • 100 gram majsmel
  • 150 gram kokossukker
  • 150 gram Naturli’ Økologisk Smørbar
  • 75 gram hakkede og smuttede mandler
  • 3 tsk. kanel
  • 2 tsk. honning
  • 1 tsk. stødt nellike
  • 1 tsk. stødt allehånde
  • 1 spsk. friskpresset appelsinsaft
  • Revet appelsinskal efter smag

Sådan gør du
 

  • Smelt smørbar, ahornsirup og kokossukker til det er håndvarmt, ta’ gryden af og tilsæt appelsinsaft.
  • Bland kanel, mandler og havremel sammen i en skål.
  • Ælt alle ingredienser godt sammen.
  • Form dejen til en aflang pølse. Lad dejen stå ca. 4 timer i køleskabet.
  • Skær herefter tynde skiver brunkager og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  • Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 8-10 minutter. De må ikke være helt sprøde, når de er færdigbagt, det bliver de når de er kølet af.

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 568kcalKulhydrater: 65gProtein: 11gFedt: 31gMættet fedt: 14gPolyunsaturated Fat: 4gMonounsaturated Fat: 11gTrans Fat: 1gCholesterol: 54mgNatrium: 219mgKalium: 310mgFiber: 6gSukker: 18gA-vitamin: 627REC-vitamin: 0.1mgCalcium: 70mgJern: 3mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte