
Smørepålæg
Kan bruges på brød, i pitabrød, i wraps eller som tilbehør til grøntsager eller en god salat.
Smørepålæg
Kan bruges på brød, i pitabrød, i wraps eller som tilbehør til grøntsager eller en god salat.
Udstyr
- 1 foodprocessor
Ingredienser
- 150 gram hvide bønner kogte
- 150 gram knoldselleri
- 1 stk forårsløg
- 1/2 bundt persille
- 1/2 dl vand med 1/4 grøntsagsbouillonterning
- 1 tsk sennep evt dijon
- 1/2 spsk tahin
- 1 spsk tamari
- 2-3 spsk vand
- evt salt og peber
Sådan gør du
- Kog de hvide bønner
- Skær knoldsellerien i grove stykker
- Hak persillen og forårsløget
- Kom bønner, knoldselleri, sennep, tahin og grøntsagsbouillon i foodprocessoren
- Du kan også bruge en stavblender
- Rør mosen sammen med persille, forårsløg og smag til med peber (evt. salt)
- Velbekomme 🙂
NÆRINGSINDHOLD
Kalorier: 276kcalKulhydrater: 52gProtein: 17gFedt: 1gMættet fedt: 1gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 1gNatrium: 229mgKalium: 1303mgFiber: 12gSukker: 3gA-vitamin: 53REC-vitamin: 13mgCalcium: 204mgJern: 7mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte


2 Comments
Ida Nielsen
Skal sellerien ikke koges?
admME435
Hej Ida – du kan både koge sellerien eller lade være 🙂
Begge dele smager lækkert!