Brød,  Dressing, dip og pesto,  Frokost,  Opskrifter

Smørepålæg

Kan bruges på brød, i pirabrød, i wraps eller som tilbehør til grøntsager eller en god salat.




Smørepålæg

Kan bruges på brød, i pitabrød, i wraps eller som tilbehør til grøntsager eller en god salat. 
Forb. tid 20 min
Samlet tid 20 min
Ret Aftensmad, Frokost, Snack, Tilbehør
Kalorier 276 kcal

Udstyr

  • 1 foodprocessor

Ingredienser
  

  • 150 gram hvide bønner kogte
  • 150 gram knoldselleri
  • 1 stk forårsløg
  • 1/2 bundt persille
  • 1/2 dl vand med 1/4 grøntsagsbouillonterning
  • 1 tsk sennep evt dijon
  • 1/2 spsk tahin
  • 1 spsk tamari
  • 2-3 spsk vand
  • evt salt og peber

Sådan gør du
 

  • Kog de hvide bønner
  • Skær knoldsellerien i grove stykker
  • Hak persillen og forårsløget
  • Kom bønner, knoldselleri, sennep, tahin og grøntsagsbouillon i foodprocessoren
  • Du kan også bruge en stavblender
  • Rør mosen sammen med persille, forårsløg og smag til med peber (evt. salt)
  • Velbekomme 🙂

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 276kcalKulhydrater: 52gProtein: 17gFedt: 1gMættet fedt: 1gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 1gNatrium: 229mgKalium: 1303mgFiber: 12gSukker: 3gA-vitamin: 53REC-vitamin: 13mgCalcium: 204mgJern: 7mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

2 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering




Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!