Dressing, dip og pesto,  Frokost,  Opskrifter

Smørepålæg

Kan bruges på brød, i pitabrød, i wraps eller som tilbehør til grøntsager eller en god salat.

Smørepålæg

Kan bruges på brød, i pitabrød, i wraps eller som tilbehør til grøntsager eller en god salat. 
Forb. tid 20 minutter
Samlet tid 20 minutter
Ret Aftensmad, Frokost, Snack, Tilbehør
Kalorier 276 kcal

Udstyr

  • 1 foodprocessor

Ingredienser
  

  • 150 gram hvide bønner kogte
  • 150 gram knoldselleri
  • 1 stk forårsløg
  • 1/2 bundt persille
  • 1/2 dl vand med 1/4 grøntsagsbouillonterning
  • 1 tsk sennep evt dijon
  • 1/2 spsk tahin
  • 1 spsk tamari
  • 2-3 spsk vand
  • evt salt og peber

Sådan gør du
 

  • Kog de hvide bønner
  • Skær knoldsellerien i grove stykker
  • Hak persillen og forårsløget
  • Kom bønner, knoldselleri, sennep, tahin og grøntsagsbouillon i foodprocessoren
  • Du kan også bruge en stavblender
  • Rør mosen sammen med persille, forårsløg og smag til med peber (evt. salt)
  • Velbekomme 🙂

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 276kcalKulhydrater: 52gProtein: 17gFedt: 1gMættet fedt: 1gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 1gNatrium: 229mgKalium: 1303mgFiber: 12gSukker: 3gA-vitamin: 53REC-vitamin: 13mgCalcium: 204mgJern: 7mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

2 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Opskrift Vurdering




Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!

Generelt

Dette websted bruger cookies, så vi kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookieoplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner såsom at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside og hjælpe vores team med at forstå, hvilke sektioner på hjemmesiden du finder mest interessant og nyttigt.