Aftensmad,  Frokost,  JUL,  Opskrifter

Grønne deller

Disse sunde grønne frikadeller er et velsmagende og ernæringsrigtig alternativ til traditionelle kødbaserede frikadeller. Et sundt og velsmagende valg. Kan nydes sammen med en lækker salat eller på et stykke rugbrød.

Grønne deller

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Kalorier 278 kcal

Udstyr

  • 1 gryde
  • 1 pande

Ingredienser
  

  • 150 gram glutenfri havregryn
  • 1-2 dl vand – grødmassen skal være rimelig fast
  • 40 gram squash
  • 70 gram gulerod
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 90 gram jordskokker
  • 1/2 stk. løg
  • 1 spsk. hørfrø
  • 5 spsk. vand
  • 2 tsk. salt
  • 1 tsk. peber
  • 30 gram kikærtemel
  • Steg i kokosolie, ghee eller smør

Sådan gør du
 

  • Bland 1 spsk. hørfrø sammen med 5 spsk. vand, lad blandingen trække i min. 5 min. Blend derefter blandingen til en skummende masse.
  • Kog havregryn og lidt vand i en gryde – til en rimelig fast grødmasse.
  • Riv squash og gulerod på et rivejern. Skær peberfrugt og løg i små tern. Bland alle grønsagerne sammen med grøden, kikærtemel og hørfrøblandingen.
  • Tilsæt til sidst salt og peber.
  • Steg grøntsagsgrøden på panden i kokosolie, ghee eller smør til de er gyldenbrune.

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 278kcalKulhydrater: 48gProtein: 12gFedt: 5gMættet fedt: 1gPolyunsaturated Fat: 2gMonounsaturated Fat: 1gNatrium: 891mgKalium: 748mgFiber: 9gSukker: 8gA-vitamin: 15995REC-vitamin: 14mgCalcium: 101mgJern: 3mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Captcha loading...


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Opskrift Vurdering




Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!