Go Back
+ servings

Kernerugbrød

Glutenfrit mørkt kernerugbrød, smager fantastisk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 1 time 15 minutter
Samlet tid 1 time 35 minutter
Ret Hovedret, Morgenmad, Snack, Tilbehør
Antal 10
Kalorier 338 kcal

Ingredienser
  

  • 1 liter vand
  • 20 g loppefrøskaller
  • 20 g carob
  • 75 g hørfrø
  • 30 g græskarkerner
  • 30 g solsikkekerner
  • 30 g sesamfrø
  • 80 g hel boghvede
  • 165 g knækket boghvede
  • 2 tsk. uraffineret salt
  • 125 g hirseflager
  • 140 g rismel
  • 140 g boghvedemel

Sådan gør du
 

  • Alle ingredienserne røres sammen undtaget hirseflager, rismel og boghvedemel
  • Dejen skal herefter stå og trække i ca. 30 minutter
  • Tilsæt hirseflager, rismel og boghvedemel
  • Dejen fordeles i en smurt rugbrødsform
  • Overfladen pensles med olivenolie
  • Bages i ca 1 time og 15 minutter ved 170 grader i varmluftsovn

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 338kcalKulhydrater: 54gProtein: 11gFedt: 10gMættet fedt: 2gTrans Fat: 1gCholesterol: 1mgNatrium: 91mgKalium: 373mgFiber: 8gSukker: 2gA-vitamin: 2REC-vitamin: 1mgCalcium: 77mgJern: 3mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte