Rør mel, vand og salt sammen. Rør kun lige til det er samlet.
Hæld dejen ud på et bord, der er drysset med mel, og rul den ud i en firkant på ca. 60 x 60 cm.
Tag det kolde fedtstof og en ostehøvl. Det bedste valg er en gammeldags ostehøvl lavet af metal med et hul i midten. Høvl skiver af fedtstoffet og læg dem på 1/3 af dejen. Fold derefter den fedtstofbelagte del ind mod midten og dernæst den resterende tredjedel ovenpå.
Fold dejen sammen på den anden led, så du har en kvardrat. Læg dejen i køleskabet i 15 min.
Tag dejen ud af køleskabet og rul dejen ud,ca. 20 x 60 cm. Fold dejen sammen så du igen har en kvadrat og læg dejen i køleskabet 15 min. Gentag processen endnu 2 gange.
Rul nu dejen ud til en firkant ca. 50 x 50 cm og skær den ud i kvadrater.
Læg en skefuld fyld/remonce på midten og saml dejen omkring. Sæt bollerne på pladen med samlingen nedad.
Bages ved 220° i ca. 15-20 min. til de er gyldne.
Pynt eventuelt med smeltet mørk chokolade (uden tilsat sukker og mælk), hindbærkrymmel eller hakkede mandler på toppen.