Go Back
+ servings

Jordbærkage

Denne rawfood jordbærkage er nem og hurtig at lave og smager virkelig godt.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 20 minutter
Ret Dessert
Antal 4 personer
Kalorier 3398 kcal

Udstyr

  • foodprocesser
  • blender

Ingredienser
  

  • 200 g mandler - kan erstattes med andre nødder
  • 100 g cashewnødder - kan erstattes med andre nødder
  • 1 dl kokosmel
  • 200 g medjoul dadler
  • 4 spsk. kokosolie
  • 450 g frosne jordbær
  • 1 stk. banan
  • 100 g cashewnødder
  • 1 tsk. vanilje

Sådan gør du
 

  • Blend nødderne indtil de er fint malede
  • Tilsæt kokosmel og dadler indtil du får en fast konsistens
  • Bunden af kagen er nu færdig og fordeles jævnt i en form
  • Blend cashewnødder
  • Tilføj banan, jordbær og vanilje
  • Hæld cremen ovenpå bunden og server med friske jordbær på toppen

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 3398kcalKulhydrater: 345gProtein: 100gFedt: 204gMættet fedt: 39gTrans Fat: 1gNatrium: 244mgKalium: 4816mgFiber: 89gSukker: 182gA-vitamin: 355REC-vitamin: 266mgCalcium: 802mgJern: 27mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte