Grønne deller
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
- 150 gram glutenfri havregryn
- 1-2 dl vand - grødmassen skal være rimelig fast
- 40 gram squash
- 70 gram gulerod
- 1 stk. rød peberfrugt
- 90 gram jordskokker
- 1/2 stk. løg
- 1 spsk. hørfrø
- 5 spsk. vand
- 2 tsk. salt
- 1 tsk. peber
- 30 gram kikærtemel
- Steg i kokosolie, ghee eller smør
Bland 1 spsk. hørfrø sammen med 5 spsk. vand, lad blandingen trække i min. 5 min. Blend derefter blandingen til en skummende masse.
Kog havregryn og lidt vand i en gryde - til en rimelig fast grødmasse.
Riv squash og gulerod på et rivejern. Skær peberfrugt og løg i små tern. Bland alle grønsagerne sammen med grøden, kikærtemel og hørfrøblandingen.
Tilsæt til sidst salt og peber.
Steg grøntsagsgrøden på panden i kokosolie, ghee eller smør til de er gyldenbrune.
Kalorier: 278kcalKulhydrater: 48gProtein: 12gFedt: 5gMættet fedt: 1gPolyunsaturated Fat: 2gMonounsaturated Fat: 1gNatrium: 891mgKalium: 748mgFiber: 9gSukker: 8gA-vitamin: 15995REC-vitamin: 14mgCalcium: 101mgJern: 3mg