Sprød sommer grøntsagsret
Lækre grønne sunde sager.
Forb. tid 25 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
Antal 2 personer
Kalorier 48 kcal
- 200 g friske grønne bønner
- 100 g grønne asparges
- 2 små løg
- 4 stk. forårsløg eller 1 håndfuld ramsløg
- 1/2 stk. broccoli
- 1/2 stk. porre
- 5 cm frisk ingefær
- 2-3 fed hvidløg
- 1/2 stk. rød peberfrugt
Dressing
- 1 håndfuld frisk basilikum
- 5 spsk. tamari
- 3 spsk. friskpresset citronsaft
Snit løg, hvidløg og ingefær i grove stykker og lynsteg dem i 2 minutter på panden
Vask de grønne bønner og snit dem i små stykker og skær top og bund af
Vask og snit porren i grove stykker
Vask og pluk broccolien i små buketter
Vask og snit de grønne asparges i små stykker
Tilføj bønner, porre, broccoli og asparges til panden med løg...
Grøntsagerne skal stadig være lækre sprøde, når du serverer dem
Vend tilsidst basilikum og tamari med citron i retten
Server straks - evt. med brune ris til
Kalorier: 48kcalKulhydrater: 10gProtein: 3gFedt: 1gMættet fedt: 1gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 1gNatrium: 148mgKalium: 342mgFiber: 4gSukker: 4gA-vitamin: 1129REC-vitamin: 17mgCalcium: 55mgJern: 2mg