Go Back
+ servings

Sprød sommer grøntsagsret

Lækre grønne sunde sager.
Forb. tid 25 minutter
Samlet tid 25 minutter
Antal 2 personer
Kalorier 48 kcal

Ingredienser
  

  • 200 g friske grønne bønner
  • 100 g grønne asparges
  • 2 små løg
  • 4 stk. forårsløg eller 1 håndfuld ramsløg
  • 1/2 stk. broccoli
  • 1/2 stk. porre
  • 5 cm frisk ingefær
  • 2-3 fed hvidløg
  • 1/2 stk. rød peberfrugt

Dressing

  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 5 spsk. tamari
  • 3 spsk. friskpresset citronsaft

Sådan gør du
 

  • Snit løg, hvidløg og ingefær i grove stykker og lynsteg dem i 2 minutter på panden
  • Vask de grønne bønner og snit dem i små stykker og skær top og bund af
  • Vask og snit porren i grove stykker
  • Vask og pluk broccolien i små buketter
  • Vask og snit de grønne asparges i små stykker
  • Tilføj bønner, porre, broccoli og asparges til panden med løg...
  • Grøntsagerne skal stadig være lækre sprøde, når du serverer dem
  • Vend tilsidst basilikum og tamari med citron i retten
  • Server straks - evt. med brune ris til

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 48kcalKulhydrater: 10gProtein: 3gFedt: 1gMættet fedt: 1gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 1gNatrium: 148mgKalium: 342mgFiber: 4gSukker: 4gA-vitamin: 1129REC-vitamin: 17mgCalcium: 55mgJern: 2mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte