Banankage
Denne banankage smager som fuglene sunger - den er saftig og sød. Den er nem og hurtig at lave.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
Antal 8 personer
Kalorier 339 kcal
- 250 g glutenfri havremel
- 200 g kokossukker
- 2 tsk. bagepulver
- 2-3 tsk. vaniljepulver
- 2-3 stk. bananer modne
- 50 g mørk hakket glutenfri vegansk chokolade
- 1 dl jomfruolivenolie
- 1-2 dl vand
- 50 g mørk glutenfri vegansk chokolade til pynt
- 1/2 dl hakket nødder til pynt kan undlades
Bland de tørre ingredienser sammen - også hakket ckokolade
Mos bananerne og tilføj dem i skålen med tørre ingredienser
Tilføj olie og vand
Bland det hele godt sammen
Bag kagen ved 180 grader i almindelig ovn i ca 30 minutter
Når kagen er kølet af, kan den pyntes med smeltet chokolade og nødder
Herefter er kagen klar til servering
Kalorier: 339kcalKulhydrater: 50gProtein: 7gFedt: 13gMættet fedt: 4gTrans Fat: 1gCholesterol: 1mgNatrium: 322mgKalium: 249mgFiber: 4gSukker: 20gA-vitamin: 55REC-vitamin: 1mgCalcium: 38mgJern: 3mg