Go Back
+ servings

Banankage

Denne banankage smager som fuglene sunger - den er saftig og sød. Den er nem og hurtig at lave.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Dessert
Antal 8 personer
Kalorier 339 kcal

Ingredienser
  

  • 250 g glutenfri havremel
  • 200 g kokossukker
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2-3 tsk. vaniljepulver
  • 2-3 stk. bananer modne
  • 50 g mørk hakket glutenfri vegansk chokolade
  • 1 dl jomfruolivenolie
  • 1-2 dl vand
  • 50 g mørk glutenfri vegansk chokolade til pynt
  • 1/2 dl hakket nødder til pynt kan undlades

Sådan gør du
 

  • Bland de tørre ingredienser sammen - også hakket ckokolade
  • Mos bananerne og tilføj dem i skålen med tørre ingredienser
  • Tilføj olie og vand
  • Bland det hele godt sammen
  • Bag kagen ved 180 grader i almindelig ovn i ca 30 minutter
  • Når kagen er kølet af, kan den pyntes med smeltet chokolade og nødder
  • Herefter er kagen klar til servering

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 339kcalKulhydrater: 50gProtein: 7gFedt: 13gMættet fedt: 4gTrans Fat: 1gCholesterol: 1mgNatrium: 322mgKalium: 249mgFiber: 4gSukker: 20gA-vitamin: 55REC-vitamin: 1mgCalcium: 38mgJern: 3mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte