Æblekage
Flot kage med en skøn lækker smag - en luksuskage, som er velegnet til at imponere dine gæster.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 1 time t 10 minutter min
Samlet tid 1 time t 20 minutter min
Antal 6 personer
Kalorier 295 kcal
- 300 g glutenfri havremel
- 200 g kokossukker
- 2 tsk. kanel
- 2 tsk. bagepulver
- 300 g æbler skællet og hakket
- 100 g mandler hakket
- 100 g dadler fjern sten og mos/hak dem
- 1/2 dl jomfruolivenolie
- 2 dl vand
- Topping:
- 1-2 stk. æbler
- kanel
Bland glutenfri havremel, kokossukker og bagepulver
Tilsæt æblerne der er hakket i tern og mandler
Tilsæt alle ingredienserne til melblandingen sammen med olie og vand
Bland dejen godt - put den i en springform (ca. 25 cm i diameter)
Skræl æblerne, der skal på toppen. Skær dem i tynde både, læg dem på toppen og drys godt med kanel.
Bag kagen i ca. en time ved 180 grader
Kalorier: 295kcalKulhydrater: 51gProtein: 7gFedt: 9gMættet fedt: 1gTrans Fat: 1gNatrium: 179mgKalium: 287mgFiber: 5gSukker: 23gA-vitamin: 51REC-vitamin: 1mgCalcium: 56mgJern: 2mg