Go Back
+ servings

Æblekage

Flot kage med en skøn lækker smag - en luksuskage, som er velegnet til at imponere dine gæster.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 1 time 10 minutter
Samlet tid 1 time 20 minutter
Ret Dessert
Antal 6 personer
Kalorier 295 kcal

Udstyr

  • foodprocesser

Ingredienser
  

  • 300 g glutenfri havremel
  • 200 g kokossukker
  • 2 tsk. kanel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 300 g æbler skællet og hakket
  • 100 g mandler hakket
  • 100 g dadler fjern sten og mos/hak dem
  • 1/2 dl jomfruolivenolie
  • 2 dl vand
  • Topping:
  • 1-2 stk. æbler
  • kanel

Sådan gør du
 

  • Bland glutenfri havremel, kokossukker og bagepulver
  • Tilsæt æblerne der er hakket i tern og mandler
  • Tilsæt alle ingredienserne til melblandingen sammen med olie og vand
  • Bland dejen godt - put den i en springform (ca. 25 cm i diameter)
  • Skræl æblerne, der skal på toppen. Skær dem i tynde både, læg dem på toppen og drys godt med kanel.
  • Bag kagen i ca. en time ved 180 grader

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 295kcalKulhydrater: 51gProtein: 7gFedt: 9gMættet fedt: 1gTrans Fat: 1gNatrium: 179mgKalium: 287mgFiber: 5gSukker: 23gA-vitamin: 51REC-vitamin: 1mgCalcium: 56mgJern: 2mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte