Desserter,  Opskrifter

Æblekage

Velkommen til en lækker oplevelse af smag og sundhed! Vores glutenfri æblekage er en skøn kombination af nærende ingredienser, der vil glæde både din smagssans og din krop. Perfekt til dem, der ønsker en velsmagende dessert uden gluten.

Æblekage

Flot kage med en skøn lækker smag – en luksuskage, som er velegnet til at imponere dine gæster.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 1 time 10 minutter
Samlet tid 1 time 20 minutter
Ret Dessert
Antal 6 personer
Kalorier 295 kcal

Udstyr

  • foodprocesser

Ingredienser
  

  • 300 g glutenfri havremel
  • 200 g kokossukker
  • 2 tsk. kanel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 300 g æbler skællet og hakket
  • 100 g mandler hakket
  • 100 g dadler fjern sten og mos/hak dem
  • 1/2 dl jomfruolivenolie
  • 2 dl vand
  • Topping:
  • 1-2 stk. æbler
  • kanel

Sådan gør du
 

  • Bland glutenfri havremel, kokossukker og bagepulver
  • Tilsæt æblerne der er hakket i tern og mandler
  • Tilsæt alle ingredienserne til melblandingen sammen med olie og vand
  • Bland dejen godt – put den i en springform (ca. 25 cm i diameter)
  • Skræl æblerne, der skal på toppen. Skær dem i tynde både, læg dem på toppen og drys godt med kanel.
  • Bag kagen i ca. en time ved 180 grader

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 295kcalKulhydrater: 51gProtein: 7gFedt: 9gMættet fedt: 1gTrans Fat: 1gNatrium: 179mgKalium: 287mgFiber: 5gSukker: 23gA-vitamin: 51REC-vitamin: 1mgCalcium: 56mgJern: 2mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Captcha loading...


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Opskrift Vurdering




Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!