Æblekage
Velkommen til en lækker oplevelse af smag og sundhed! Vores glutenfri æblekage er en skøn kombination af nærende ingredienser, der vil glæde både din smagssans og din krop. Perfekt til dem, der ønsker en velsmagende dessert uden gluten.
Æblekage
Udstyr
- foodprocesser
Ingredienser
- 300 g glutenfri havremel
- 200 g kokossukker
- 2 tsk. kanel
- 2 tsk. bagepulver
- 300 g æbler skællet og hakket
- 100 g mandler hakket
- 100 g dadler fjern sten og mos/hak dem
- 1/2 dl jomfruolivenolie
- 2 dl vand
- Topping:
- 1-2 stk. æbler
- kanel
Sådan gør du
- Bland glutenfri havremel, kokossukker og bagepulver
- Tilsæt æblerne der er hakket i tern og mandler
- Tilsæt alle ingredienserne til melblandingen sammen med olie og vand
- Bland dejen godt – put den i en springform (ca. 25 cm i diameter)
- Skræl æblerne, der skal på toppen. Skær dem i tynde både, læg dem på toppen og drys godt med kanel.
- Bag kagen i ca. en time ved 180 grader