
Æblekage

Æblekage
Udstyr
- foodprocesser
Ingredienser
- 300 g glutenfri havremel
- 200 g kokossukker
- 2 tsk. kanel
- 2 tsk. glutenfri bagepulver
- 300 g æbler skællet og hakket
- 100 g mandler hakket
- 100 g dadler fjern sten og mos/hak dem
- 1/2 dl jomfruolivenolie eller rapsolie
- 2 dl vand
- Topping:
- 1-2 stk. æbler
- kanel
Sådan gør du
- Bland mel, sukker og bagepulver
- Tilsæt æblerne der er hakket i tern og mandler
- Tilsæt alle ingredienserne til melblandingen sammen med olie og vand
- Bland dejen godt – put den i en springform (ca. 25 cm i diameter)
- Skræl æblerne, der skal på toppen og skær dem i tynde både, læg dem på toppen og drys godt med kanel
- Bag kagen i ca. en time ved 180 grader
NÆRINGSINDHOLD

