Rodfrugtsuppe
Lækker suppe - rig på vitaminer, der styrker immunforsvaret og giver masser af power.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
- 2 fed hvidløg
- 1 stort løg
- 1 spsk olivenolie
- 100 g jordskok
- 100 g pastinak
- 100 g gulerødder
- 100 g græskar (eller knoldselleri)
- 1/2 tsk. urtesalt
- purløg til pynt
Hvidløg og skalotteløghakkes og svitses i en gryde sammen med urtesalt
Jordskok, pastinak, gulerod og græskar skrælles og skæres i tern, der svitses i gryden.
Tilsæt vand. Suppen koges ca. 15 minutter, hvorefter den blendes og serveres med purløg på toppen.
Kalorier: 58kcalKulhydrater: 13gProtein: 2gFedt: 1gMættet fedt: 1gNatrium: 70mgKalium: 357mgFiber: 3gSukker: 5gA-vitamin: 5270REC-vitamin: 21mgCalcium: 45mgJern: 1mg