Go Back
+ servings

Rodfrugtsuppe

Lækker suppe - rig på vitaminer, der styrker immunforsvaret og giver masser af power.
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 45 minutter
Ret Suppe
Antal 4
Kalorier 58 kcal

Ingredienser
  

  • 2 fed hvidløg
  • 1 stort løg
  • 1 spsk olivenolie
  • 100 g jordskok
  • 100 g pastinak
  • 100 g gulerødder
  • 100 g græskar (eller knoldselleri)
  • 1/2 tsk. urtesalt
  • purløg til pynt

Sådan gør du
 

  • Hvidløg og skalotteløghakkes og svitses i en gryde sammen med urtesalt
  • Jordskok, pastinak, gulerod og græskar skrælles og skæres i tern, der svitses i gryden.
  • Tilsæt vand. Suppen koges ca. 15 minutter, hvorefter den blendes og serveres med purløg på toppen.

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 58kcalKulhydrater: 13gProtein: 2gFedt: 1gMættet fedt: 1gNatrium: 70mgKalium: 357mgFiber: 3gSukker: 5gA-vitamin: 5270REC-vitamin: 21mgCalcium: 45mgJern: 1mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte