Friske figner bagt med æblemost - drysset med kørvel og kokossukker
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 29 minutter min
Antal 3 personer
Kalorier 21 kcal
1 Køkkenkniv
1 ildfastfad
1 pande
- 4 friske figner
- 3 spsk. æblemost
- 1 håndfuld smuttede mandler, groft hakkede
- 8 spsk. kokossukker
- 2 spsk. frisk kørvel
- 2 spsk. plantesmør
Varm en pande op på middel varme og smelt smørret herpå. Hæld mandlerne på panden og lad dem blive let gyldne. Tilsæt derefter halvdelen af kokossukkeret og steg med i 1-2 minutter. Hæld blandingen over i et koldt fad og lad det køle ned.
Skyld og halvér fignerne på langs. Fignerne placeres i et ildfast fad, og resten af kokossukkeret drysses over. Æblemosten hældes ved, og det hele bages i ovnen ved 200 grader i 15 minutter. Afslut med at grille i et par minutter.
Anret fignerne og resten af mosten i et dybt fad og drys med de afkølede mandler og kørvel.
Kalorier: 21kcalKulhydrater: 4gProtein: 0.3gFedt: 1gMættet fedt: 0.4gPolyunsaturated Fat: 0.1gMonounsaturated Fat: 0.3gTrans Fat: 0.02gCholesterol: 1mgNatrium: 10mgKalium: 44mgFiber: 0.3gSukker: 2gA-vitamin: 56REC-vitamin: 0.4mgCalcium: 12mgJern: 0.3mg