Kikærter i tomat og frisk koriander
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
Antal 4 personer
Kalorier 80 kcal
- 1 dåse kikærter, si lagen fra
- 1 løg, pillet og skåret fint
- 3 fed hvidløg, pillet og hakkes fint
- 1 cm ingefær, skrællet og revet
- 2 tomater, skylles og skæres i små tern
- ½ tsk. garam masala
- 1 dl kokosmælk
- 2 spsk. koldpresset olivenolie
- 1 spsk. plantesmør
- 1 håndfuld frisk koriander
- salt og chili efter smag
Varm olien op i en gryde, tilsæt løg og de friske tomater, og lad det stege lidt.
Tilsæt hvidløg, ingefær og garam masala og rør godt rundt.
Tilsæt kokosmælk og lad det simre i 10-15 min.
Derefter tilsættes kikærterne og plantesmør, når smørret er smeltet, smag til med salt og chili.
Drys til sidst med frisk koriander.
Kalorier: 80kcalKulhydrater: 6gProtein: 1gFedt: 6gMættet fedt: 5gPolyunsaturated Fat: 0.2gMonounsaturated Fat: 1gTrans Fat: 0.01gCholesterol: 1mgNatrium: 9mgKalium: 247mgFiber: 1gSukker: 3gA-vitamin: 536REC-vitamin: 11mgCalcium: 19mgJern: 1mg