Go Back
+ servings

Kikærter i tomat og frisk koriander

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal 4 personer
Kalorier 80 kcal

Udstyr

  • 1 Køkkenkniv
  • 1 gryde

Ingredienser
  

  • 1 dåse kikærter, si lagen fra
  • 1 løg, pillet og skåret fint
  • 3 fed hvidløg, pillet og hakkes fint
  • 1 cm ingefær, skrællet og revet
  • 2 tomater, skylles og skæres i små tern
  • ½ tsk. garam masala
  • 1 dl kokosmælk
  • 2 spsk. koldpresset olivenolie
  • 1 spsk. plantesmør
  • 1 håndfuld frisk koriander
  • salt og chili efter smag

Sådan gør du
 

  • Varm olien op i en gryde, tilsæt løg og de friske tomater, og lad det stege lidt.
  • Tilsæt hvidløg, ingefær og garam masala og rør godt rundt.
  • Tilsæt kokosmælk og lad det simre i 10-15 min.
  • Derefter tilsættes kikærterne og plantesmør, når smørret er smeltet, smag til med salt og chili.
  • Drys til sidst med frisk koriander.

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 80kcalKulhydrater: 6gProtein: 1gFedt: 6gMættet fedt: 5gPolyunsaturated Fat: 0.2gMonounsaturated Fat: 1gTrans Fat: 0.01gCholesterol: 1mgNatrium: 9mgKalium: 247mgFiber: 1gSukker: 3gA-vitamin: 536REC-vitamin: 11mgCalcium: 19mgJern: 1mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte