Spidskål i ovnen med oliven
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 22 minutter min
Antal 2 personer
Kalorier 517 kcal
- 1 stk. spidskål
- 1 dl oliven uden sten
- Pynt med hakket persille og solsikkekerner
Dressing
- 1 dl olie
- 1 spsk. honning
- 1 tsk. dijonsennep
- 1 spsk. friskpresset citronsaft
- 1 knivspids salt
Skær spidskålet i tykke bøffer.
Læg dem i et ildfastfad, gerne med bagepapir i bunden.
Hæl dressingen og de hakkede oliven over.
Bages ved 200 grader i en forvarmet ovn i ca. 15 min.
Kalorier: 517kcalKulhydrater: 2gProtein: 1gFedt: 58gMættet fedt: 8gPolyunsaturated Fat: 6gMonounsaturated Fat: 42gNatrium: 980mgKalium: 23mgFiber: 2gSukker: 1gA-vitamin: 198REC-vitamin: 0.3mgCalcium: 27mgJern: 1mg