Go Back
+ servings

Spidskål i ovnen med oliven

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 22 minutter
Antal 2 personer
Kalorier 517 kcal

Udstyr

  • 1 Køkkenkniv
  • 1 ildfastfad

Ingredienser
  

  • 1 stk. spidskål
  • 1 dl oliven uden sten
  • Pynt med hakket persille og solsikkekerner

Dressing

  • 1 dl olie
  • 1 spsk. honning
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 spsk. friskpresset citronsaft
  • 1 knivspids salt

Sådan gør du
 

  • Skær spidskålet i tykke bøffer.
  • Læg dem i et ildfastfad, gerne med bagepapir i bunden.
  • Hæl dressingen og de hakkede oliven over.
  • Bages ved 200 grader i en forvarmet ovn i ca. 15 min.

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 517kcalKulhydrater: 2gProtein: 1gFedt: 58gMættet fedt: 8gPolyunsaturated Fat: 6gMonounsaturated Fat: 42gNatrium: 980mgKalium: 23mgFiber: 2gSukker: 1gA-vitamin: 198REC-vitamin: 0.3mgCalcium: 27mgJern: 1mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte