Go Back
+ servings

Rødkålssalat

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal 4 personer
Kalorier 333 kcal

Udstyr

  • 1 Kniv
  • 1 pande

Ingredienser
  

  • 1 lille rødkål
  • 2 appelsiner
  • 2 dl ristede solsikkekerner

Dressing

  • 4 spsk friskpresset appelsinsaft
  • 1 tsk sennep uden sukker
  • 1 spsk honning
  • 4 spsk koldpresset olivenolie

Sådan gør du
 

  • Rødkålen snittes fint.
  • Appelsinerne skæres i små stykker.
  • Solsikkekerner ristes på en pande til de er gyldenbrune.

Dressing

  • Dressingen røres sammen og hældes over salaten.
  • Alle ingredienserne blandes sammen i en skål.

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 333kcalKulhydrater: 18gProtein: 11gFedt: 27gMættet fedt: 2gPolyunsaturated Fat: 12gMonounsaturated Fat: 10gNatrium: 7mgKalium: 444mgFiber: 6gSukker: 8gA-vitamin: 178REC-vitamin: 36mgCalcium: 66mgJern: 3mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte