Go Back
+ servings

Detox-suppe

Tag et dyk med skeen og lad vores gulerods-, kartoffel- og karrysuppe være din ledsager på denne smagsfulde rejse
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 personer
Kalorier 518 kcal

Udstyr

  • 1 gryde
  • 1 blender

Ingredienser
  

  • 200 g gulerødder
  • 200 g kartofler
  • 100 g pastinak
  • 1 porrer
  • 5 dl grønsagsbouillon
  • 2 fed hvidløg
  • 1-2 tsk stødt karry
  • ½ cm ingefær, revet
  • Salt efter smag

Sådan gør du
 

  • Skræl kartofler, pastiknak og løg - og skær dem i små tern. Kom porrer, løg, hvidløg i en gryde med olie til løgene er blanke og bløde
  • Tilsæt kartofler, pastinak, gulerødder, krydderier og bouillon. Lad den simre til både gulerødderne og kartoflerne er møre
  • Blend suppen og smag den til med salt
  • Pynt eventuelt med ristede solsikkekerner og friskhakket persille

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 518kcalKulhydrater: 47gProtein: 8gFedt: 32gMættet fedt: 0.1gPolyunsaturated Fat: 0.1gMonounsaturated Fat: 0.05gNatrium: 21295mgKalium: 511mgFiber: 7gSukker: 14gA-vitamin: 8727REC-vitamin: 20mgCalcium: 47mgJern: 1mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte