Rissalat i spidskålsblad
Lad dig forføre af harmonien mellem teksturer og smagsnuancer i vores rissalat i spidskålsblad – en udsøgt oplevelse, der vækker dine smagsløg til live
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal 4 personer
Kalorier 257 kcal
- 200 g jasminris, kogte
- 100 g rucola
- 1 løg
- 1 porre
- 3 fed hvidløg
- 1 spsk karry
- 1 citron
Pynt
- 1 rød spidskål
- 1 avokado
- 1 rød peber
- 1 håndfuld finhakket persille
- 1 håndfuld saltede mandler
- Lidt Sorte ristede sesamfrø
Skyl risene grundigt og kog dem efter anvisningen
Pil løget og skær det i løgringe. Skyl porren og skær i ringe. Kom porrer, løg, hvidløg i en gryde med olie til løgene er blanke og bløde. Tilsæt karry og friskpresset citronsaft. Tilsæt risene
Hak rød peber og avokadoen i små stykker. Skyl og fin hak persillen
Skyl spidskålbladene og læg et blad en tallerken
Læg en portion af risretten i spidskålsbladet og pynt med rød peber og avokado - og på toppen drysses persille, saltede mandler og sorte sesamfrø
Klar til servering
Kalorier: 257kcalKulhydrater: 44gProtein: 7gFedt: 8gMættet fedt: 1gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 5gNatrium: 75mgKalium: 1016mgFiber: 11gSukker: 12gA-vitamin: 4347REC-vitamin: 177mgCalcium: 176mgJern: 3mg