Go Back

Gulerodskage med creme

Gulerodskage med creme er en lækker og populær dessert eller snack, der kombinerer den naturlige sødme fra gulerødder med en blød og lækker creme
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 27 minutter
Kalorier 3632 kcal

Udstyr

  • 1 foodprocessor
  • 1 blender

Ingredienser
  

  • 300 g gulerødder
  • 200 g friske juicy dadler
  • 100 g mandler
  • 70 g kokosmel
  • 1 spsk kanel

Creme til toppen:

  • 300 g cashewnødder
  • 2 dl kokosmælk, den fede del
  • 4 spsk honning
  • 4 spsk friskepresset appelsinjuice

Sådan gør du
 

  • Skræl gulerødderne og fjern stenene fra dadlerne. Kom alle ingredienserne i en foodprocessor til massen er grofthakket
  • Fordel massen i en lille bageform beklædt med bagepapir, hæld herefter cremen ovenpå
  • Stil kagen i køleskabet et par timer eller 1 time i fryseren til kagen har sat sig og du har mulighed for at udskære den
  • Pynt eventuelt med kokosmel på toppen

Creme til toppen:

  • Blend det hele til en lækker tyk creme

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 3632kcalKulhydrater: 341gProtein: 98gFedt: 236gMættet fedt: 75gPolyunsaturated Fat: 37gMonounsaturated Fat: 105gTrans Fat: 0.02gNatrium: 422mgKalium: 5439mgFiber: 72gSukker: 172gA-vitamin: 50150REC-vitamin: 24mgCalcium: 604mgJern: 35mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte