Gulerodskage med creme
Gulerodskage med creme er en lækker og populær dessert eller snack, der kombinerer den naturlige sødme fra gulerødder med en blød og lækker creme
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 27 minutter min
- 300 g gulerødder
- 200 g friske juicy dadler
- 100 g mandler
- 70 g kokosmel
- 1 spsk kanel
Creme til toppen:
- 300 g cashewnødder
- 2 dl kokosmælk, den fede del
- 4 spsk honning
- 4 spsk friskepresset appelsinjuice
Skræl gulerødderne og fjern stenene fra dadlerne. Kom alle ingredienserne i en foodprocessor til massen er grofthakket
Fordel massen i en lille bageform beklædt med bagepapir, hæld herefter cremen ovenpå
Stil kagen i køleskabet et par timer eller 1 time i fryseren til kagen har sat sig og du har mulighed for at udskære den
Pynt eventuelt med kokosmel på toppen
Kalorier: 3632kcalKulhydrater: 341gProtein: 98gFedt: 236gMættet fedt: 75gPolyunsaturated Fat: 37gMonounsaturated Fat: 105gTrans Fat: 0.02gNatrium: 422mgKalium: 5439mgFiber: 72gSukker: 172gA-vitamin: 50150REC-vitamin: 24mgCalcium: 604mgJern: 35mg