Waldorfsalat
Hver mundfuld af Waldorfsalat er som et eventyr i smagsoplevelser. Æblernes sødme, druernes saftighed og nøddernes nøddeagtige dybde smelter sammen i en perfekt blanding. Citronsaften føjer et strejf af syrlighed, der vækker smagsløgene og efterlader en frisk, forfriskende eftersmag.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 12 minutter min
Antal 4 personer
Kalorier 617 kcal
- 150 gram grønne vindruer uden kerner
- 75 gram valnødder
- 4 stængler bladselleri
- 2 stk. æbler
- 1 tsk. sukrin
- 1 tsk. friskpresset citron
Hæld kogende vand over valnødderne. Lad dem stå i maks 1 minut. Si derefter vandet fra. Det kogende vand fjerner nøddens bitre smag.
Hak valnødderne.
Skær æblerne i tern.
Skær bladselleri i tynde skiver.
Halvér vindruerne.
Rør cashewcremen sammen og bland alle ingredienserne sammen i en skål.
Kalorier: 617kcalKulhydrater: 40gProtein: 13gFedt: 51gMættet fedt: 5gPolyunsaturated Fat: 35gMonounsaturated Fat: 8gNatrium: 143mgKalium: 630mgFiber: 7gSukker: 25gA-vitamin: 134REC-vitamin: 6mgCalcium: 91mgJern: 3mg