Go Back
+ servings

Rissalat

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 45 minutter
Antal 4 personer
Kalorier 290 kcal

Udstyr

  • 1 elkedel
  • 1 Kniv
  • 1 gryde
  • 1 si

Ingredienser
  

  • 130 kogte brune eller sorte ris
  • 180 gram edamamebønner
  • 2 stk. appelsiner
  • 1 stk. rød peber
  • 1 lille spidskål
  • 1 håndfuld rucola
  • 60 gram saltede mandler
  • 1 tsk. stødt basilikum
  • 1 tsk. sød paprika
  • 2 tsk. stødt spidskommen
  • 2 fed hvidløg
  • 3-4 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. ahornsirup eller agavesirup

Sådan gør du
 

  • Skyl og kog risene efter forskrifterne på posen. Lad dem herefter afkøle.
  • Kom edamamebønner i kogt vand i ca. 2 minutter. Si vandet fra og lad dem afkøle.
  • Snit spidskål i tynde strimler og skyl dem.
  • Pil appelsinerne og skær dem i små tern.
  • Skær rød peber i små tern.
  • Skyl rucolaen og hak det fint.
  • Bland olie, pressede hvidløg, ahornsirup og alle krydderierne i en skål.
  • Bland alle ingredienserne og dressingblandingen sammen i en stor skål.
  • Pynt med de saltede mandler på toppen.

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 290kcalKulhydrater: 38gProtein: 13gFedt: 10gMættet fedt: 1gPolyunsaturated Fat: 2gMonounsaturated Fat: 5gTrans Fat: 0.003gNatrium: 4mgKalium: 417mgFiber: 5gSukker: 3gA-vitamin: 158REC-vitamin: 1mgCalcium: 93mgJern: 3mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte