Go Back

Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Dessert, Snack
Kalorier 2948 kcal

Udstyr

  • foodprocesser

Ingredienser
  

  • 70 g raw kakaopulver
  • 250 g dadler
  • 50 g glutenfri havregryn
  • 2 dl blandede nødder (cashew-, mandler- eller hasselnødder)
  • 2 dl kokosmel
  • 3 spsk. kokosolie
  • 1 stk. appelsin (kan undlades) presset

Sådan gør du
 

  • Kom nødderne i en foodprocesser og kværn dem fint
  • Tilsæt de øvrige ingredienser og blend indtil konsistensen er fast
  • Du kan bruge mere kokosolie eller appelsinsaft, hvis de virker for tørre
  • Rul dem i kokosmel - sæt dem i køleskabet og nyd dem kolde

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 2948kcalKulhydrater: 397gProtein: 82gFedt: 145gMættet fedt: 50gNatrium: 465mgKalium: 4039mgFiber: 129gSukker: 182gA-vitamin: 416REC-vitamin: 2mgCalcium: 395mgJern: 25mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte