Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kartoffelsalat
Udskriv
Pin opskrift
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
15
minutter
min
Samlet tid
25
minutter
min
Antal
4
personer
Kalorier
141
kcal
Ingredienser
1x
2x
3x
650
gram
små kolde kartofler
2
håndfulde
persille
150
gram
små tomater
1
stk.
forårsløg
4
spsk.
olivenolie
1
spsk.
dijonsennep
1
spsk.
citronsaft
2
spsk.
æblecidereddike
Sådan gør du
Kog kartoflerne og lad dem blive kolde
Hak persillen
Halvér tomaterne
Snit løget fint
Bland olie, sennep, citronsaft og æblecidereddike sammen - og smag til med himalaya salt
Bland alt sammen og server
NÆRINGSINDHOLD
Kalorier:
141
kcal
Kulhydrater:
30
g
Protein:
4
g
Fedt:
1
g
Mættet fedt:
1
g
Natrium:
15
mg
Kalium:
777
mg
Fiber:
4
g
Sukker:
2
g
A-vitamin:
361
RE
C-vitamin:
38
mg
Calcium:
24
mg
Jern:
1
mg
Har du prøvet denne opskrift?
Fortæl os
hvordan den smagte