Rodfrugter i ovnen
En nem lun og lækker ret
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 35 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
- 4 stk. rødbeder
- 4 stk. gulerødder
- 1 stk. søde kartoffel
- 1 stk. rødpeber
- 1 håndfuld grønkål
- 1 stk. løg
- 1 fed hvidløg
- 6 spsk. olivenolie
- 3 spsk. tamari
- 1 tsk. urtesalt
- 2 spsk. citronsaft
Skær rødbeder, gulerødder og kartoflen i tern eller skiver. Snit grønkålen, løg og den røde peber. Læg det i et ildfast fad.
Bland olivenolie, urtesalt, hvidlød, tamari og citronsaft. Hæld det over retten og bland det hele godt.
Kom det derefter i ovnen på 200 grader i ca. 35 min. Pynt evt. med frisk persille.
Kalorier: 34kcalKulhydrater: 2gProtein: 1gFedt: 3gMættet fedt: 1gNatrium: 198mgKalium: 30mgFiber: 1gSukker: 1gA-vitamin: 473REC-vitamin: 2mgCalcium: 4mgJern: 1mg