Påskekage
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
Antal 4 personer
Kalorier 873 kcal
1 foodprocessor
1 blender
1 Køkkenkniv
1 køkkenvægt
Bund
- 70 gram udstenede Medjool dadler
- 40 gram rosiner
- 60 gram valnødder eller pekannødder
- 1 spsk. kakao
Fyld
- 245 gram cashewnødder, udblødt i 30 min i kogende vand
- 60 gram kokoscreme, den tykke del
- 1 stk. appelsin, friskpresset
- ½ dl ahornsirup
Chokoladetopping
- 70 gram udstenede Medjool dadler
- 1 spsk. kakao
- 2 spsk. ahornsirup
- 1 dl plantemælk eller vand
- 80 gram chokolade, smeltet
Kandiserede pekannødder øverst på kagen
- 40 gram kokossukker
- 1 tsk. kanel
- ½ tsk. salt
- 2 spsk. vand
- 70 gram pekannødder
Kandiserede pekannødder øverst på kagen
Kom kokossukker i en gryde, tilsæt kanel, salt og vand, og rør, indtil det begynder at boble. Tilsæt pekannødderne og rør igen i et par minutter.
Kalorier: 873kcalKulhydrater: 88gProtein: 16gFedt: 57gMættet fedt: 11gPolyunsaturated Fat: 12gMonounsaturated Fat: 30gNatrium: 85mgKalium: 942mgFiber: 10gSukker: 53gA-vitamin: 23REC-vitamin: 1mgCalcium: 85mgJern: 6mg