Go Back
+ servings

Påskekage

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 45 minutter
Antal 4 personer
Kalorier 873 kcal

Udstyr

  • 1 foodprocessor
  • 1 blender
  • 1 Køkkenkniv
  • 1 køkkenvægt

Ingredienser
  

Bund

  • 70 gram udstenede Medjool dadler
  • 40 gram rosiner
  • 60 gram valnødder eller pekannødder
  • 1 spsk. kakao

Fyld

  • 245 gram cashewnødder, udblødt i 30 min i kogende vand
  • 60 gram kokoscreme, den tykke del
  • 1 stk. appelsin, friskpresset
  •  ½ dl ahornsirup

Chokoladetopping

  • 70 gram udstenede Medjool dadler
  • 1 spsk. kakao
  • 2 spsk. ahornsirup
  • 1 dl plantemælk eller vand
  • 80 gram chokolade, smeltet

Kandiserede pekannødder øverst på kagen

  • 40 gram kokossukker
  • 1 tsk. kanel
  •  ½ tsk. salt
  • 2 spsk. vand
  • 70 gram pekannødder

Sådan gør du
 

Bunden

  • Kom alle ingredienserne i en foodprocessor og fordel blandingen jævnt i bunden af en ca. 15-20 cm kageform.

Fyld

  • Pres appelsinen i en citruspresser og blend saften sammen med resten af ingredienserne og hæld det over bunden. Lad de to lag stivne i fryseren.

Chokoladetopping

  • Blend chokoladeingredienserne og hæld det over kagen. Sæt kagen i fryseren, mens du forbereder de kandiserede pekannødder.

Kandiserede pekannødder øverst på kagen

  • Kom kokossukker i en gryde, tilsæt kanel, salt og vand, og rør, indtil det begynder at boble. Tilsæt pekannødderne og rør igen i et par minutter.

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 873kcalKulhydrater: 88gProtein: 16gFedt: 57gMættet fedt: 11gPolyunsaturated Fat: 12gMonounsaturated Fat: 30gNatrium: 85mgKalium: 942mgFiber: 10gSukker: 53gA-vitamin: 23REC-vitamin: 1mgCalcium: 85mgJern: 6mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte