Go Back

Grønne deller

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Kalorier 278 kcal

Udstyr

  • 1 gryde
  • 1 pande

Ingredienser
  

  • 150 gram glutenfri havregryn
  • 1-2 dl vand - grødmassen skal være rimelig fast
  • 40 gram squash
  • 70 gram gulerod
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 90 gram jordskokker
  • 1/2 stk. løg
  • 1 spsk. hørfrø
  • 5 spsk. vand
  • 2 tsk. salt
  • 1 tsk. peber
  • 30 gram kikærtemel
  • Steg i kokosolie, ghee eller smør

Sådan gør du
 

  • Bland 1 spsk. hørfrø sammen med 5 spsk. vand, lad blandingen trække i min. 5 min. Blend derefter blandingen til en skummende masse.
  • Kog havregryn og lidt vand i en gryde - til en rimelig fast grødmasse.
  • Riv squash og gulerod på et rivejern. Skær peberfrugt og løg i små tern. Bland alle grønsagerne sammen med grøden, kikærtemel og hørfrøblandingen.
  • Tilsæt til sidst salt og peber.
  • Steg grøntsagsgrøden på panden i kokosolie, ghee eller smør til de er gyldenbrune.

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 278kcalKulhydrater: 48gProtein: 12gFedt: 5gMættet fedt: 1gPolyunsaturated Fat: 2gMonounsaturated Fat: 1gNatrium: 891mgKalium: 748mgFiber: 9gSukker: 8gA-vitamin: 15995REC-vitamin: 14mgCalcium: 101mgJern: 3mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte