Go Back

Chili bønnepaté

Denne paté er velegnet til en rugbrødsmad med koriander eller som tilbehør til aftensmaden
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Frokost, Hovedret, Tilbehør
Kalorier 320 kcal

Udstyr

  • blender
  • Stavblender
  • foodprocesser

Ingredienser
  

  • 250 g kidneybønner
  • 1/2 spsk. spidskommen
  • 1 stk. chili
  • salt og peber
  • jomfruolivenolie til stegning

Sådan gør du
 

  • Kog bønnerne og lad dem stå på køl til dagen efter
  • Steg kidneybønnerne i en gryde med lidt olie - ca. 5 minutter
  • Tilsæt hakket chili og spidskommen
  • Mos det hele groft med en gaffel, stavblender eller foodprocesser
  • Smag til med salt og peber
  • Patéen kan serveres både varm og kold

NÆRINGSINDHOLD

Kalorier: 320kcalKulhydrater: 57gProtein: 22gFedt: 1gMættet fedt: 1gNatrium: 6mgKalium: 1020mgFiber: 19gSukker: 1gA-vitamin: 16REC-vitamin: 4mgCalcium: 75mgJern: 8mg
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os hvordan den smagte