Chili bønnepaté
Denne paté er velegnet til en rugbrødsmad med koriander eller som tilbehør til aftensmaden
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Ret Frokost, Hovedret, Tilbehør
blender
Stavblender
foodprocesser
- 250 g kidneybønner
- 1/2 spsk. spidskommen
- 1 stk. chili
- salt og peber
- jomfruolivenolie til stegning
Kog bønnerne og lad dem stå på køl til dagen efter
Steg kidneybønnerne i en gryde med lidt olie - ca. 5 minutter
Tilsæt hakket chili og spidskommen
Mos det hele groft med en gaffel, stavblender eller foodprocesser
Smag til med salt og peber
Patéen kan serveres både varm og kold
Kalorier: 320kcalKulhydrater: 57gProtein: 22gFedt: 1gMættet fedt: 1gNatrium: 6mgKalium: 1020mgFiber: 19gSukker: 1gA-vitamin: 16REC-vitamin: 4mgCalcium: 75mgJern: 8mg