Smørepålæg
Kan bruges på brød, i pitabrød, i wraps eller som tilbehør til grøntsager eller en god salat.
Forb. tid 20 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Ret Aftensmad, Frokost, Snack, Tilbehør
- 150 gram hvide bønner kogte
- 150 gram knoldselleri
- 1 stk forårsløg
- 1/2 bundt persille
- 1/2 dl vand med 1/4 grøntsagsbouillonterning
- 1 tsk sennep evt dijon
- 1/2 spsk tahin
- 1 spsk tamari
- 2-3 spsk vand
- evt salt og peber
Kog de hvide bønner
Skær knoldsellerien i grove stykker
Hak persillen og forårsløget
Kom bønner, knoldselleri, sennep, tahin og grøntsagsbouillon i foodprocessoren
Du kan også bruge en stavblender
Rør mosen sammen med persille, forårsløg og smag til med peber (evt. salt)
Velbekomme :-)
Kalorier: 276kcalKulhydrater: 52gProtein: 17gFedt: 1gMættet fedt: 1gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 1gNatrium: 229mgKalium: 1303mgFiber: 12gSukker: 3gA-vitamin: 53REC-vitamin: 13mgCalcium: 204mgJern: 7mg