
Ærtesuppe
Ærtesuppe er en klassisk og velkendt ret, der byder på en smagfuld kombination af ærter, broccoli, spinat og bouillon. Denne grønne delikatesse har ikke kun en dejlig beroligende farve, men den er også fyldt med næringsstoffer og har en række fordele for helbredet.
Ærter er rige på kostfibre, hvilket gør suppen gavnlig for fordøjelsen. Samtidig er ærter en god kilde til vegetabilsk protein, hvilket gør ærtesuppen til et fremragende valg for vegetarer og veganere.

Ærtesuppe
Ingredients
- 1 stk. broccoli skåret i mindre buketter
- 300-400 g grønkål eller spinat (evt frossen)
- 400 g frosne ærter
- 1 stk. løg hakket i grove stykker
- 2 stk. bouillonterninger
- 2 fed presset hvidløg
- 1-2 tsk. urtesalt
- 1 liter vand
Instructions
- Put alle ingredienserne i en gryde og lad det koge i 10-15 minutter
- Blend suppen og smag til med salt og peber
- Servér eventuelt quinoa til suppen
NÆRINGSINDHOLD

