DDTDD

Har du prøvet utallige slankekure uden at opnå det ønskede resultat? Drømmer du om at ændre dine vaner og passe bedre på dig selv? Har du smerter i kroppen, men lever bare med det?

Vil du gerne en gang for alle opnå dine mål?
Så er du kun to minutter væk fra at påbegynde din rejse mod dine drømme…

Bliv medlem i detoxklubben

Bliv medlem af Danmarks førende detoxklub og få adgang til en bred vifte af detoxforløb, detoxtræninger, åndedrætsøvelser, meditationer og masser af viden og inspiration til at leve en sund detoxlivsstil. Desuden får du adgang til et onlinefællesskab fyldt med gejst, glæde,

En holistisk detoxklub med fokus på at udrense krop og sind

Vi tror på, at krop og sind er forbundet. Din krop er din vejleder – den taler sandt uden at lyve. Men sindet, det er en anden sag. Det kan narre os med undskyldninger som “Jeg starter i morgen”, “Jeg orker det ikke”, “Jeg kan ikke” eller “Jeg tør ikke”. Det er bare nogle af de løgne, sindet kan fylde os med. Vil du gerne have redskaberne til at opnå dine mål, så se mere her:

De bedste detox resultatet opnås ved at have fokus på både krop og sind. Detoxklubben tilbyder en masse detoxredskaber og forløb, som sikrer, at du trygt kan starte din udrensning af krop og sind – du får de helt rette redskaber, så du vil lykkes med dit vægttab eller din livsstilsændring.

Som medlem af detoxklubben får du adgang til detoxtræninger, åndedrætsøvelser, meditation og en masse viden og inspiration til at leve en detoxlivsstil. Vi tilbyder mange effektive detoxforløb, og vi åbner løbende op for flere.

Detoxlivsstilen handler ikke kun om at udrense kroppen for affald, men også om at skabe harmoni mellem krop, sind og sjæl. Derfor får du også viden om både kroppen og sindet, som kan bidrage til at øge dit mentale velvære og forbedre din livskvalitet på alle niveauer.
Uanset om du er nybegynder eller allerede er dedikeret til en sund livsstil, vil detoxklubben guide dig på vejen mod et mere strålende og energifyldt liv.
Så tag det første skridt mod en sundere fremtid ved at blive en del af vores fællesskab, hvor du finder inspiration og støtte, lige når det passer dig. Detoxklubben er 100% online – så uanset hvor du bor, kan du deltage.

Kom med og realisér dine drømme!
Det kan ikke blive nemmere: Træn, når det passer dig, hvor det passer dig.

Dette får du:

 • Korte detox-træningsprogrammer til en travl hverdag
 • Længerevarende detox-træningsprogrammer til dage, hvor du har mere tid
 • Yoga- og udstrækningsøvelser
 • Åndedræts- og meditationsøvelser
 • Info omkring faste og fasteritual
 • Mulighed for at følge vores detoxritualer året rundt
 • Motivation og inspiration til at leve en sund livsstil
 • Fællesskab, sammenhold og detoxgejst!
 • Mulighed for at stille os spørgsmål
 • Du får løbende detoxviden, guldkorn og øvelser i det voksende bibliotek, som du kan lave, når det passer ind i din hverdag
 • Et væld af detoxforløb – der tilføjes løbende nye forløb hele året rundt
 • Gratis detoxopskrifter

Du får også adgang til en lukket facebookgruppe, kun for detoxmedlemmer. I facebookgruppen kommer der løbende viden, guldkorn og øvelser.

Det er her vi hepper og bakker hinanden op. Det er fantastisk at følges med ligesindede på detoxrejsen.

Detoxtræning

Uanset om du er nybegynder eller øvet – om du har travlt eller har mere tid, har vi skræddersyet træninger tilpasset din hverdag.

Åndedrætsøvelser

Vil du øge koncentrationen, mindske angst eller forbedre den generelle sundhed, kan regelmæssig praksis være afgørende.

Meditation

Ved at forbedre din mentale sundhed giver meditation dig redskaberne til at opnå balance og harmoni i din dagligdag.

Detoxkost

En sund kost giver dig masser af energi og spiller en stor rolle i forhold til din detoxlivsstil.

Detoxforløb

Vælg mellem en masse effektive detoxforløb, der kommer løbende flere til.

Detoxhacks

Detoxboost, udfordringer og detoxviden serveret på et sølvfad.

Daglig detox

Vi ser på detox/udrensning som mere end blot en årlig begivenhed – detox er for os en daglig vane, der støtter både krop og sind i udrensningsprocessen. Kroppen har brug for denne daglige støtte, især når den konstant udsættes for den moderne livsstils påvirkninger som stress, forurening og usunde vaner. De daglige belastninger sætter kroppen under pres, og den kæmper for at rense sig selv – og kan have svært ved at følge med.

Derfor er det nødvendigt at integrere daglige detoxvaner. Disse vaner fungerer som en støtte til kroppens naturlige udrensningsproces og forbedrer vores generelle velvære og livsglæde. Detox bør ikke ses som en kortvarig kur, men snarere som en vedvarende praksis for at opnå langsigtede fordele. Ved at gøre dette giver du kroppen den nødvendige støtte til at klare de daglige udfordringer og opnå optimal sundhed og livskvalitet.

Hvad kan detox give dig?

Mange af vores detoxkunder oplever en betydelig forbedring af deres livskvalitet. De fleste taber sig. Mange er sluppet af med ubehag i kroppen, såsom led- og muskelsmerter samt ondt i ryggen og nakken. Mange har også sænket deres kolesteroltal. De bemærker øget energi, styrke, fokus og mental klarhed samt smukkere hud, stærkere negle og sundere hår. De sover bedre om natten, fordøjelsen og hukommelsen fungerer bedre. Alt i alt har de fået et bedre helbred!

Læs hvad vores detoxklubmedlemmer siger:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

og få GRATIS vores e-bog med 8 sunde og nemme detox-råd. Du kan altid afmelde dig igen.

You have Successfully Subscribed!